Oraşul nebunilor – lansare, 9 decembrie, 2015

Dacă „Amor de dragul ploii” a avut parte de o lansare în capitala ţării, „Oraşul nebunilor” a văzut lumina zilei acasă, la Gura Humorului. N-am de ce să mint. Emoţiile au fost la fel de copleşitoare, mai ales că printre invitaţi se aflau nu doar mama, rudele şi prietenii, ci şi Primarul localităţii, domnul Marius Ursaciuc, care, alături de Gabriel Cărăbuş, Alexandru Ovidiu Vintilă şi Sorin Poclitaru, au spus câteva cuvinte despre roman, despre mine şi despre ceea ce au simţit, citindu-l.

on1

Născut dintr-o întâmplare  (ţin minte exact locul în care mi-a venit aceasă idee), primul meu roman pune pe tapet o intrigă formată dintr-un amalgam ce cuprinde oameni şi fapte reale, dar şi fenomene paranormale, ficţiune şi pasaje horror. Personajele au în spate biografii reale, iar locurile, străzile şi toate celelalte puncte fierbinţi care fac din această poveste un „modus vivendi” sunt parte dintr-un plan pe care l-am gândit, având în minte un singur obiectiv şi anume, acela de a te face să nu laşi cartea din mână până când nu ajungi la finalul ei.

on2

Dar pentru că nu mi-am propus să dezvălui mai mult decât ar fi necesar, nu de alta, dar dacă mai continui, s-ar putea să mă trezesc lăudându-mi marfa mai ceva decât pescarii din Islanda, mă opresc aici şi vă invit să păşiţi alături de prietenii Vicăi, şi să încercaţi să elucidaţi misterul care a făcut din Gura Humorului un oraş bântuit de forţe malefice.

Cartea poate fi cumparată aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.